دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

تعمیر تلویزیون شارپ

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

3 علت چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

3 علت اصلی چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

3 علت چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون بسیاری از کاربران به نمایندگی شارپ مراجعه کرده و از چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون خود شکایت می کنند. از این رو در این مقاله قصد داریم این مشکل را به طور جدی مورد بررسی قرار داده و راهکارهای رفع آن را به شما معرفی کنیم تا با رعایت این موارد تلویزیون خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن تعمیر کنید.

بدون شک تلویزیون تنها وسیله‌ای است که در طول روز بیشتری استفاده را در منزل دارد. تمام افراد از کودکان گرفته تا سالمندان اوقات فراغت خود را با تماشای فیلم‌های جذاب و 3 بعدی یا مسابقه‌های هیجان‌انگیز سپری می‌کنند. به همین دلیل این دستگاه‌های هوشمند در معرض آسیب‌هایی مانند چشمک زدن چراغ پاور قرار می‌گیرد. معمولاً یک چراغ ال ای دی کوچک در بخشی از بدنه تلویزیون‌های هوشمند امروزی قرار دارد که هشدارهایی درباره وضعیت سلامت دستگاه به ما می‌دهد. گاهی اوقات چراغ پاور تلویزیون چشمک می‌زند اما دقیقاً نمی‌دانیم معنای آن چیست؟ در ادامه مهم‌ترین دلایل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون را به شما معرفی می‌کنیم. در بخش بعدی همراه ما باشید.

قیمت تعویض ال سی دی
قیمت تعویض ال سی دی

دلایل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

این را بدانید که چشمک زدن چراغ پاور یعنی تلویزیون شما دچار نقص فنی شده و باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن این مشکل را عیب‌یابی و برطرف کنید. گاهی اوقات مشکلات نرم‌افزاری منجر به بروز این مشکل شده و گاهی اوقات هم تلویزیون شما نیاز به یک سرویس اساسی دارد.

خرابی تنطیمات تلویزیون

اصلی‌ترین و ابتدایی‌ترین دلیل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون ممکن است مربوط به تنظیمات آن باشد. برای برطرف کردن این مشکل کافیست تنظیمات دستگاه هوشمند خود را به حالت اولیه برگردانید. بعد از بازگردانی تنظیمات به حالت اولیه، موارد دلخواه خود را مجدد به تلویزیون اضافه کنید. توجه کنید در این حالت باید از اطلاعات دستگاه هوشمند خود حتماً یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.

تنظیمات تلویزیون

نحوه بازگشت به تنظیمات اولیه در تلویزیون‌های شارپ

برای بازگردانی تنظیمات اولیه تلویزیون در برندهای مختلف روش‌های متعددی وجود دارد. در تلویزیون‌های شارپ لازم است موارد زیر را گام به گام انجام دهید تا تلویزیون شما به حالت اولیه بازگردد.

  • دکمه منو menu را فشار دهید.
  • وارد تنظیمات اولیه یا همان Initial Setup شوید.
  • گزینه ریست را انتخاب کنید.
  • برای تایید گزینه yes را انتخاب کنید.

در اغلب موارد با اجرای درست مراحل بالا تلویزیون به حالت اولیه خود برمی‌گردد.

نقص فنی تلویزیون

گاهی اوقات خرابی برد پاور منجر به مشکلاتی مانند چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون می‌شود. در این صورت ممکن است تأمین برق دستگاه هوشمند شما با مشکلاتی همراه شود. بهتر است برای رفع این مشکل حتما به یک متخصص حرفه‌ای مراجعه و از او راهنمایی بگیرید.

خرابی فریمور دلیل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

عدم بروز رسانی به موقع فریمور می‌تواند دلیل اصلی چشمک زدن چراغ پاور باشد. فریمور یک نرم‌افزار کاربردی است که تمام فعالیت‌های تلویزیون هوشمند شما را هدایت می‌کند. این نرم‌افزار به طور مداوم توسط سازندگان برند شارپ بروز می‌شود تا کاربران بتوانند از تمام امکانات و قابلیت‌های هوشمند آن استفاده کنند. بروز رسانی فریمور به 2 صورت انجام می‌شود که در ادامه به آن‌ها اشاره می کنیم.

نحوه بروز رسانی فریمور تلویزیون

همانطور که اشاره کردیم آپدیت فریمور تلویزیون به 2 شیوه انجام می‌شود. اولین روش از طریق اتصال تلویزیون به اینترنت و به صورت کاملاً خودکار است. در این روش سعی کنید حتماً طبق دستورالعمل‌های برند تلویزیون خود عمل کنید. روش دوم 3 علت چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون استفاده از کابل USB است که در این حالت هم باید بسیار دقت کنید در غیر این صورت ممکن است تلویزیون شما دچار آسیب‌های جبران ناپذیری بشود.

3 علت چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون

روش‌های رفع مشکل چشمک زدن چراغ پاور

برای رفع مشکل چشمک زدن چراغ پاور تلویزیون 3 راه پیش روی شما قرار دارد.

  • تلویزیون را خاموش کرده و به مدت 60 ثانیه از برق بکشید. سپس آن را مجدد به پریز برق وصل کرده و روشن کنید.
  • روش دوم ریست فکتوری یا بازگشت به تنظیمات کارخانه است که در بیشتر موارد مشکل را از ریشه حل می‌کند اما باید قبل آن حتماً از اطلاعات تلویزیون خود یک بک آپ یا نسخه پشتیبان تهیه کنید.
  • آخرین روش بروز کردن فریمور تلویزیون است.

اگر هیچکدام از روش‌های بالا در رفع مشکل شما کارساز نبود، حتماً تلویزیون هوشمند خود را به یک متخصص حرفه‌ای نشان دهید تا در اسرع وقت مشکلات آن را برطرف کند.

همراه همیشگی شما هستیم.

دلایل سیگنال نداشتن تلویزیون

اعزام کارشناس تعمیر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *