مهمترین ویژگیهای سیستم عامل تلویزیونهای هوشمند چیست؟ سیستم عامل نرمافزار قابل بوت در دستگاههای هوشمند به خصوص تلویزیونهای امروزی است که توانایی مدیریت و کنترل ویژگیهای تلویزیون را برای کاربران فراهم میکند. در تلویزیون مانند کامپیوتر یک رابط کاربری گرافیکی یا اصطلاحاً GUI برای تعامل وجود دارد.
این روزها تلویزیونهای هوشمند به لطف سیستم عامل قوی و قدرتمند خود امکانات و قابلیتهای جدیدی مانند اتصال به اینترنت یا سایتهایی مانند نتفیلیکس، یوتیوب و… را برای کاربران فراهم میکنند. در این مقاله از نمایندگی تعمیر تلویزیون شارپ قصد داریم 2 سیستم عامل تلویزیونهای هوشمند را به شما معرفی کنیم. در ادامه همراه ما باشید.
مزایای استفاده از سیستم عامل تلویزیون های هوشمند
کاربران با نصب و بروزرسانی به موقع سیستم عامل دستگاه هوشمند خود میتوانند به عنوان مثال یک صفحه کلید بیسیم را به دستگاه خود مرتبط کنند. این ویژگی به کاربر امکان تعامل بیشتر بدون نیاز به زبان کامپیوتر را میدهد.
سیستم عاملها بسته به شرکت تولیدکننده و مدل تلویزیون انواع مختلفی دارند که در ادامه مورد بررسی قرار میگیرند.
آشنایی با سیستم عامل webOS
webOS نام سیستم عامل تلویزیونهای هوشمند sharp است که به لطف رابط کاربری نرم و آسان خود در سال 2014 به عنوان سیستم عامل برتر شناخته شد.
مهم ترین ویژگی های سیستم عامل webOS
در webOS تمام برنامهها و تنظیمات دلخواهتان را پیدا خواهید کرد. جالب است بدانید در نوار سفارشی ابتدا برنامههای پرطرفدار به شما نشان داده شده سپس اتصال تلویزیون با انواع لوازم جانبی مانند صفحه کلید یا ماوس برقرار میشود. رابط کاربری این سیستم عامل به قدری آسان است که تمام افراد در هر رده سنی قادر به درک و فهم آن هستند. در کل اگر دنبال یک سیستم عامل تر و تمیز هستید، پیشنهاد ما استفاده از webOS است.
آشنایی با سیستم عامل اندروید تی وی
اندروید یک سیستم عامل کاملاً آشنا به خصوص در تلویزیونهای هوشمند است که امکانات و قابلیتهای زیادی در اختیار کاربران قرار داده شده و تمام دستگاههای صوتی برندهای مختلف از این سیستم استفاده میکنند. به عنوان مثال کمپانی بزرگ سونی در طراحی و تولید تلویزیونهای هوشمند خود از سیستم عامل اندروید استفاده میکند.
از طرفی اگر از طرفداران پر و پا قرص گوگل هستید، سیستم عامل اندروید تی وی قابلیتهای مختلف و جدیدی در اختیار شما قرار میدهند. اندروید قابلیتهایی مانند دستیار صوتی و Google Chromecast در اختیار کاربران قرار میدهد. از دیگر مزایای استفاده از اندروید تی وی میتوان به اشتراکگذاری محتوا بین چندین دستگاه اشاره کرد.
در این مقاله سعی کردیم 2 نمونه از سیستم عامل تلویزیونهای هوشمند یعنی WEBOS و اندروید را به شما معرفی کنیم. سیستم عامل یک نرمافزار قابل بوت است که امکانات و قابلیتهای مختلفی مانند اتصال به اینترنت، وبگردی، اتصال به انواع لوازم جانبی مانند کیبورد بیسیم یا هندزفری و… را در اختیار کاربران قرار میدهد. در پایان باید بگوییم هر سیستم عامل ویژگیهای منحصر به فردی دارد که کاربر باید بسته به سلیقه و نیاز خود یکی از آنها را انتخاب و استفاده کند. در نهایت انتخاب با شماست.
امیدواریم مطالب این مقاله برای شما مفید باشد. در ادامه همراه ما باشید.
پیشنهاد مطالعه: روش های اتصال سینما خانگی به تلویزیون