تلویزیون رسیوردار چیست و استفاده از آن چه مزایا و معایبی به همراه دارد؟ شاید در فکر ارتقای تلویزیون هوشمند خود هستید. به فروشگاه لوازم صوتی و تصویری مراجعه کرده و قصد خرید تلویزیون جدید دارید که فروشنده از مزیتهای تلویزیون رسیوردار یا اصطلاحاً ماهوارهدار صحبت میکند. یکی از مزیتهای خرید این دستگاه هوشمند عدم نیاز به رسیور جداگانه است. در اصل شما با خرید یک تلویزیون صاحب یک رسیور هم میشوید. البته بعضی متخصصین خرید تلویزیون ماهوارهدار را توصیه نمیکنند زیرا تلویزیون بعد یک مدت از کار افتاده یا کیفیتیش را از دست میدهد.
آیا خرید تلویزیون ریسوردار به صرفه است
ممکن است با شنیدن صحبتهایی درباره معایب تلویزیونهای رسیوردار نسبت به خرید آنها دودل شوید. در پاسخ به این سوال که آیا خرید تلویزیون رسیوردار به صرفه است یا نه باید بگوییم هر فناوری جدید دارای یکسری مزایا و معایب است اما با این وجود هنوز تعدادی از افراد تمایل به خرید این تلویزیونهای هوشمند دارند.
مزایای استفاده از تلویزیون ماهواره دار
رسیور یکی از قابلیتهای جدیدی است که در برخی تلویزیونهای 4K استفاده شده و امکان دسترسی کاربران به شبکههای خارج از کشور را ایجاد میکند. سوال اغلب کاربران این است که استفاده از تلویزیون رسیوردار چه مزیتهایی برای کاربران به همراه دارد؟ تفاوت تلویزیون معمولی و رسیوردار چیست؟ اصلا خرید این دستگاهای هوشمند از نظر اقتصادی به صرفه است؟
برای پاسخ به سوالات بالا باید قبل هر چیز نیازهای خود را بشناسید. به این معنی که آیا خرید تلویزیون رسیوردار برای شما مفید است یا نه. اگر اهل تماشای فیلم و سریالهای خارجی نیستید، خرید یک تلویزیون ماهوارهدار تنها برای شما هزینه اضافی دارد.
در مقابل اگر علاقمند به تماشای برنامههای خارجی هستید، خرید یک تلویزیون رسیوردار میتواند شما را از پرداخت هزینه مجدد بابت خرید گیرنده ماهواره نجات دهد.
نکته قابل توجه اینکه تلویزیونهای رسیوردار امکان پخش کانالهای دارای کیفیت 4K را برای شما فراهم میکند در حالی که تلویزیونهای معمولی این امکان را ندارند مگر اینکه رسیور خریداری شده از کیفیت 4K پشتیبانی کند.
معایب تلویزیون های رسیوردار
تلویزیون ماهوارهدار علاوه بر مزایای زیاد معایبی به همراه دارد مثل اینکه امکان کنترل کانال در صورت زیاد بودن برای کاربر مشکل میشود. دستگاه رسیور مسیرها را به صورت یک دستهبندی مشخص نمایش نمیدهد بلکه در آن کانالها پشت هم و نامنظم نمایش داده میشوند.
نکته دیگری که باید در زمینه تلویزیونهای ماهوارهدار در نظر گرفت این است که در صورت سوختگی برد رسیور، برد تلویزیون هم سوخته و دستگاه شما به کل از کار میافتد.
نحوه تشخیص تلویزیون های ماهواره دار
شما میتوانید از 2 روش تلویزیون رسیوردار را از معمولی تشخیص دهید.
ابتدا میتوانید به پورتهای ورودی پشت تلویزیون نگاه کرده و از داشتن رسیور در آن باخبر شوید. اگر پشت تلویزیون شما ورودی آنتن موجود بود یعنی تلویزیون از نوع ماهوارهدار است.
روش دیگر مشاهده مشخصات درج شده روی جعبه بستهبندی تلویزیون است. در صورتی که تلویزیون دارای رسیور باشد، روی جعبه آن DVB/S یا DVB/S2 نوشته میشود.
حالا با توجه به مطالب گفته شده به نظر شما خرید تلویزیون رسیوردار به صرفه است؟ نظرتان را با ما و دوستانتان به اشتراک بگذارید.
پیشنهاد مطالعه: 5 راهکار رفع عدم اتصال تلویزیون به وای فای