دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

تعمیر تلویزیون شارپ

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

راهنمای معرفی تلویزیون‌های QLED شارپ

راهنمای معرفی تلویزیون‌های QLED شارپ

در مقاله قصد راهنمای معرفی تلویزیون‌های QLED شارپ داریم با مشخصات تلویزیون‌های QLED شارپ به صورت کاملاً تخصصی آشنا شویم. شرکت ژاپنی شارپ بعد از مدت‌ها تلاش بالاخره در سال 2022 از جدیدترین تلویزیون‌های هوشمند خود تحت عنوان تلویزیون‌های QLED یا اصطلاحا کیولد رونمایی کرد. البته ناگفته نماند کمپانی‌های الجی، سامسونگ و هایسنس مدت‌ها پیش از این فناوری در تلویزیون‌های هوشمند خود استفاده می‌کردند. به طور کلی با رونمایی از این دستگاه‌های هوشمند تحول عظیمی در صنعت دیجیتال به وجود آمد. سؤال اصلی این است که فناوری QLED دقیقا چیست و چرا اغلب کمپانی‌های سازنده تلویزیون تمایل به استفاده از این تکنولوژی در دستگاه‌های هوشمند خود دارند؟ برای پاسخ به این سؤال در این مقاله همراه ما باشید.

راهنمای معرفی تلویزیون‌های QLED شارپ

آشنایی با فناوری تلویزیون‌های QLED شارپ

QLED یک فناوری بسیار مدرن است که ابتدا توسط شرکت سامسونگ به دنیا معرفی شد. هدف از طراحی این فناوری رقابت با تلویزیون‌های نانوسل و OLED شرکت الجی بود. فناوری QLED رنگ‌ها را اشباع کرده و کیفیت نمایش تصاویر را تا چندین برابر افزایش می‌دهد.

زمانی که نور با شدت بیشتری به پیکسل‌ها برسد، رنگ‌ها در نهایت اشباع بودن خود نمایش داده می‌شوند. به این فرایند اصطلاحا کوانتوم دات گفته می‌شود. تلویزیون‌های کیولد سامسونگ همچنین تلویزیون‌های نانوسل الجی از این فناوری استفاده می‌کنند.

مشخصات تلویزیون‌های کیولد شارپ

تلویزیون‌های کیولد شارپ با عنوان EQ در سال 2022 توسط کمپانی شارپ تولید و روانه بازار شد. آنچه این شرکت به مشتریان و کاربران خود ارائه داده، نشانه کیفیت و کارایی بالای این تلویزیون های هوشمند است. این سری از تلویزیون‌های شارپ در اندازه‌های 75 اینچ، 65 اینچ، 55 اینچ و 50 اینچ در بازار موجود هستند و کاربران بسته به نیاز خود اقدام به خرید هر کدام از این تلویزیون‌ها می‌کنند.

مهم‌ترین ویژگی‌های تلویزیون‌های EQ شارپ

این دستگاه‌های هوشمند دارای تصویر 4K و صفحه نمایش 12 بیتی است. عمق رنگ در این تلویزیون‌ها بسیار بیشتر از تلویزیون‌های معمولی است. نورپردازی در این دستگاه‌های هوشمند و فوق‌العاده به صورت مستقیم انجام شده و برای آن از تکنولوژی Full Array Local Dimming استفاده می‌شود.

نرخ نوسازی در این تلویزیون‌ها 60 هرتز و تصویر نمایش داده شده بسیار شفاف است. نکته جالب توجه اینکه میزان توتن صوتی این دستگاه‌های هوشمند برابر 24 وات است. صدای پخش شده توسط این تلویزیون چندین برابر رقبای خود است و همین عامل باعث محبوبیت تلویزیون‌های کیولد نسبت به تلویزیون‌های ال سی دی و اولد است.

تلویزیون‌های هوشمند کیولد شارپ از پورت‌های HDMI ARC و Optical پشتیبانی می‌کنند. با استفاده از این قابلیت می‌توانید صدای تلویزیون خود را روی ساندبار و اسپیکر پخش کنید.

تعمیر تخصصی در محل

مشخصات تلویزیون‌های هوشمند DN شارپ

تلویزیون‌های سری DN اولین بار در سال 2021 به طور رسمی وارد بازار شدند. این سری از تلویزیون‌ها در اندازه‌های 70 اینچ، 65 اینچ و 50 اینچ تولید شده و در حال حاضر در بازار موجود هستند. تلویزیون‌های 70 اینچی DN دارای یک صفحه نمایش 10 بیتی و کیفیت تصویر 4K است. 4 پورت اصلی HDMI روی این تلویزیون قرار دارد که فرکانس تصویر آن 60 هرتز است.

مشخصات تلویزیون‌های QLED شارپ سری DL

تلویزیون‌های سری DL کارایی فوق‌العاده‌ای دارند. طراحی این تلویزیون‌ها بدون حاشیه و میزان ضخامت پنل هم کم است. کیفیت تصاویر این تلویزیون 4K با رزولوشن 2160 است.

در حال حاضر توان صوتی این تلویزیون چیزی حدود 20 وات است. از طرفی تلویزیون‌های کیولد شارپ از فرمت های دالبی دیجیتال و DTS پشتیبانی می‌کنند.

در  مقاله راهنمای معرفی تلویزیون‌های QLED شارپ سعی کردیم شما را با مشخصات فنی و ظاهری تلویزیون‌های QLED شارپ تا حدی آشنا کنیم. شما می‌توانید تجربیات خود در خصوص استفاده از این تلویزیون‌های هوشمند را با ما و دوستانتان به اشتراک بگذارید.

7 دلیل اصلی قطعی صدای تلویزیون شارپ

دلایل اصلی سوسو زدن تصویر تلویزیون شارپ

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *