تا به حال به تفاوت تلویزیون پلاسما با السیدی دقت کردهاید؟ شاید در نگاه اول تصور کنید تلویزیونهای هوشمند امروزی عملکردی مشابه با یکدیگر داشته و هیچکدام برتری بر دیگری ندارد. حال آنکه تلویزیونهای پلاسما از نظر فناوریهای به کار رفته با تلویزیونهای السیدی تفاوتهایی دارند که در این مقاله از نمایندگی شارپ به برخی از مهمترین آنها اشارهای خواهیم داشت.
سالیان درازی است که تلویزیونهای هوشمند و مدرن با قابلیتهای فوقالعاده و جذاب توسط کمپانیهای بزرگ تولید و روانه بازار شدهاند. این تلویزیونها از نظر مشخصات فنی و ظاهری تفاوتهایی با یکدیگر دارند که در ادامه مورد بررسی قرار میگیرند.
ساختار تلویزیون پلاسما
تلویزیونهای پلاسما اولین تلویزیونهای باریکی بودند که وارد بازار شده و با ورود خود تحولی در عرصه دیجیتال ایجاد کردند. جالب است بدانید این تلویزیونها این روزها هنوز هم بین افراد محبوبیت خود را دارند. همانطور که از نام تلویزیونهای پلاسما پیداست برای شکلگیری تصاویر از سلولهایی در پیکسلهای خود استفاده کنند که از گاز یونیزه یا همان پلاسما استفاده میکنند. همین عامل باعث شده تا تعمیرات این تلویزیونها به مهارت و تخصص بالایی نیاز داشته باشد. البته کارشناسان ما در نمایندگی شارپ توانایی عیبیابی و تعمیر تلویزیونهای پلاسما را دارند.
نرخ بروزرسانی در تلویزیون پلاسما و ال سی دی
مهمترین تفاوت تلویزیون پلاسما و السیدی نرخ بروزرسانی یا همان رفرش ریت است. هر چه نرخ بروزرسانی یا همان رفرش ریت بالاتر باشد، تصاویر با تاری کمتری مشاهده میشوند. نرخ رفرش ریت تلویزیونهای پلاسما در حال حاضر حدود 600 هرتز است در حالی که این شاخص در تلویزیون السیدی 60 هرتز است.
روشنایی تصاویر تلویزیون
یکی از مهمترین تفاوتهای تلویزیونهای پلاسما و السیدی مربوط به میزان روشنایی تصاویر است. این شاخص در تلویزیونهای الایدی و السیدی نسبت به تلویزیونهای پلاسما بیشتر است که همین عامل باعث محبوبیت این دستگاههای هوشمند شده است.
البته بالا بودن روشنایی تصاویر علاوه بر مزایا، معایبی به همراه دارد که یکی از مهمترین آنها این است که اگر در یک اتاق تاریک نشسته و در حال تماشای فیلم با تلویزیون السیدی باشید، چشمانتان خیلی زود خسته میشود.
عمق سیاهی
یکی دیگر از تفاوتهای تلویزیون السیدی و پلاسما، عمق سیاهی تصاویر است که تاثیر زیادی در افزایش لذت تماشای فیلم به عهده دارد. نکته مهم اینکه عمق سیاهی در تلویزیون های پلاسما به مراتب بیشتر از تلویزیونهای السیدی است.
مقایسه مصرف انرژی در تلویزیون پلاسما و ال سی دی
تلویزیونهای پلاسما به دلیل وزن و ضخامت بیشتر، مصرف انرژی بالاتری نسبت به تلویزیونهای السیدی دارند. از این رو بیشتر شرکتهای سازنده برای تهیه و تولید این تلویزیونهای هوشمند ابعاد کوچکتری در نظر میگیرند تا مصرف انرژی کمی متعادلتر شود.
نسبت کنتراست تصویر
یکی دیگر از فاکتورهای مهم در کیفیت تصاویر، نسبت کنتراست است. نسبت کنتراست به نسبت بین تیرهترین تا روشنترین رنگ تصاویر گفته میشود که هرچه این نسبت بیشتر باشد، تصاویر تلویزیون واقعیتر نمایش داده میشوند که در این میان تلویزیونهای پلاسما پرچمدار هستند.
مقایسه طول عمر تلویزیون های پلاسما با ال سی دی
یکی دیگر از معیارهای انتخاب و خرید تلویزیون، طول عمر این دستگاههای هوشمند است. البته این نکته را فراموش نکنید که تلویزیونهای هوشمند هم مانند هر وسیله الکترونیک دیگر مدتی بعد استفاده خراب شده و به تعمیر نیاز پیدا میکنند.
بسیاری از تعمیرکاران تصور میکنند تعمیر تلویزیون پلاسما با تلویزیونهای السیدی شباهت زیادی دارد. در حالی که تعمیر تلویزیونهای پلاسما ازحساسیت بسیار بالاتری برخوردار است. تفاوت سیستمهای ساختاری و عملکردی تلویزیونهای پلاسما باعث نیاز به ابزارآلات تعمیراتی مخصوصی است که باید توسط تعمیرکار حرفهای انجام شود.
نمایندگی تعمیر تلویزیون شارپ یک مجموعه تخصصی با بیش از چندین سال فعالیت در زمینه عیبیابی و تعمیر تلویزیون است که کلیه خدمات در این زمینه را با بالاترین کیفیت ممکن به مشتریان ارائه میدهد. برای استفاده از خدمات این مرکز کافیست با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
پیشنهاد مطالعه: 7 دلیل اصلی سفیدی صفحه نمایش تلویزیون شارپ